Det Danske Institut for Stress

Hvad er stress?

 

Hver 3.dansker oplever ofte at være stressetHos det danske Institut for Stress anvender vi den nyeste litteratur og forskning, og de mest anerkendte kilder i vores forståelse af- og behandling af stress. Vores inspirationskilder på stress området er den danske speciallæge og seniorforsker Bo Netterstrøm, Bobby Zachariae, professor, cand.psych, og dr.med. Samt internationalt anerkendte stress-forsker og professor fra Stanford University, Robert Sapolsky.

  • Kære Studerende. Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel på interview og henvendelser, som vi desværre ikke har ressourcer til at besvare. Vores hjemmeside indeholder et væld af information omkring stress, som vi håber er nyttig for dig i forbindelse med din opgave. 

På undersiderne kan du læse mere om stress: Den nyeste viden om årsager, konsekvenser, forebyggelse og behandling.
Du kan læse mere omkring en sygemelding med stress under stress FAQ
Skal du snart tilbage på arbejde efter en stress-sygemelding? Læs her hvordan.  

 fakta om stress, stress symptomer, symptomer på stress, hvad er stress, undgå stress, behandling af stress, hvordan forebygger jeg stress?, hvordan behandler jeg stress ?, psykisk stress, arbejdsrelateret stress, positiv stress, kronisk stress, jeg er stresset, kurser i stress håndtering i københavn, håndtering af stress nye kurser i københavn, er du sygemeldt med stress?

Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening
Medlem af Dansk Psykolog Forening.

Facebook

LetterheadT: 30283985

E: kontakt@institut-for-stress.dk

Det danske Institut for Stress Copyright 2011