Skrot Forældreintra ?

Regeringens stress-panel er nu kommet med sin første af 12 anbefalinger for at reducere stress hos danskerne. De foreslår at skrotte den digitale platform Forældreintra. 

Jeg har idag været til den årlige stressbehandlingskonference ( 2019 ), og det var slående, at ikke én oplægsholder nævnte hverken regeringens stress-panel, ej heller forslaget om at lukke Forældreintra (måske lige bortset fra en sjov (tragikomisk) bemærkning).

Jeg har arbejdet som stresspsykolog siden 2011, og har således lyttet til hundredvis af beretninger om, hvad det er, der stresser den almindelige dansker; urimelige arbejdsvilkår, mobning, ledere der er gode til at lytte og anerkende, men dårlige til at handle, korte projektansættelser med stor usikkerhed og stramme deadlines, arbejdsløshed og kampen med jobcenteret, umyndiggørelse, konflikter i hjemmet herunder til partneren, men også ift at have børn med udfordringer, autisme, ADHD, etc. Når jeg tænker tilbage på alle disse beretninger, kan jeg ikke komme i tanke om én eneste, der handler om forældreintra! 

Sorry, but just saying…… 

 

d. 24.01.2019
Benita Holt Rasmussen

Etiket: ,