Det Danske Institut for Stress

Individuel Terapi

Terapi baseret på nærvær og støtteIndividuel terapi 

Der er desværre lukket for tilgang af nye klienter i øjeblikket. 

Har du brug for hjælp til at lindre din depression, angst, stress, eller måske "bare" lære at dæmpe din indre selvkritik?  Jeg er uddannet psykolog og er igang med en 2-årig kognitiv specialistuddannelse, der er godkendt af Dansk Psykologforening. Jeg arbejder terapeutisk efter metoder fra Kognitiv adfærdsterapi, Compassion fokuseret Terapi og Mindfulness. 

Samtaleforløbet- hvad kan du forvente?

Et samtaleforløb/terapiforløb starter med en evalueringssession, som primært bruges til at afdække din situation og problematik. Efter vi har talt i telefon første gang, sender jeg dig et oplysningsskema og evt andre spørgeskemaer, som du bedes udfylde og sende tilbage. På den måde kan vi spare lidt tid og have rammerne på plads fra starten. Evalueringssessionen afsluttes med klargøring af behandlingsmål og behandlingsplan. 

Herefter starter selve terapiforløbet, hvor vi normalt ses én gang om ugen, eller efter behov. Lidt senere hen i forløbet øges intervallet, så der måske går 2 uger, og dernæst 3 uger mellem sessionerne. Det er meget individuelt, hvor mange sessioner man skal bruge, og det afhænger selvfølgelig af dine problemers sværhedsgrad. Det normale er mellem 5 og 12 samtaler. 

Terapi er altid en samarbejdsproces, og jeg spørger ofte til din feedback, og vi sikre effektivitet og den gode relation. 

 

  • Er du udenlandsdansker, og har brug for professionel hjælp på dit modersmål ? Benita tilbyder individuelle samtaleforløb over skype. Læs mere her.
     

Pris: Grundhonorar for individuel terapi af 50 min varighed er 860 kr (psykologarbejde er fritaget moms) Benita har ikke overenskomst med sygesikringen.
Sted: Efter aftale.
København, Nørregade 41 (lige ved Nørreport st): tirsdag og torsdag eftermiddag. (Ved konsultation i Nørregade pålægges der et afbestillingsgebyr på 150 kr i det tilfælde, at du aflyser tiden.) 
Birkerød: Efter aftale i dagtimerne. 

Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening
Medlem af Dansk Psykolog Forening.

Facebook

LetterheadT: 30283985

E: kontakt@institut-for-stress.dk

Det danske Institut for Stress Copyright 2011