Om

Om Institut for Stress:

Institut for Stress ( tidligere Det danske Institut for Stress) er pr. 2020 en orienterende hjemmeside med videnskabeligt funderet viden om stress og stressrelaterede emner, samt nyeste metoder.

Værd at bemærke:  Hjemmesiden drives privat, og ud fra interesse. Samt med det ønske at stille relevant information til rådighed for offentligheden. Der sælges derfor ingen services, og der stilles kun den information til rådighed, der til  enhver tid er tilgængelig på hjemmesiden. Med andre ord stilles der ikke rådgivning eller besvarelser af spørgsmål til skoleopgaver til rådighed.

Hjemmesiden drives af psykolog Benita Holt Rasmussen, der bla. deltager i den årlige Stressbehandlingskonference, og formidler viden herfra. Benita har beskæftiget sig professionelt med stress som fagområde siden 2010, og har undervist omkring 65 hold i meditationsbaserede interventioner; MBSR samt Åben og Rolig. Benita er uddannet psykolog fra Århus Universitet, Certificeret MBSR lærere fra Center for Mindfulness, University of Massachussets Medical School, samt certificeret Åben og Rolig Instruktør. Derudover har hun en 2-årig kognitiv specialistuddannelse fra Wattar-gruppen. Benita er medstifter af Mindfulnessforeningen, og har siddet i bestyrelsen i de første 5 år af foreningens virke.