Det Danske Institut for Stress

From Covers To Front Pages, Mindfulness Rules!The New York Times, Huffington Post....verdens førende medier har fokus på "the Mindful Revolution". Hvorfor lige nu? Journalist Kate Pickert fra Time Magazine fortæller, at når virkelig indflydelsesrige mennesker i forretningsverdenen på samme tid bliver interesseret i det samme fænomen, så er det værd at undersøge nærmere. Journalist David Hochman er enig. Og vindene blæser mod Silicon Valley, mod hovedkvarterene for Google, Twitter, Facebook etc.

Wisdom 2.0

I 2009 så Wisdom 2.0 konferencen dagens lys med overskriften: Living Wisely in the Digital Age. Interessen i konferencen er eksploderet fra et beskedent 325 deltagere i 2009, til en venteliste på 500 i 2012. Folk kommer for at høre Facebook co-founder Dustin Moskovitz, Twitters co-founder Evan Williams, eBays grundlægger Pierre Omidyar, Googles Chade-Meng Tan, og andre af de tunge drenge fra forretningsverdenen, som alle træner mindfulness og bruger de simple principper i deres højteknologiske og ofte stressede hverdag. Ikke fordi de har set lyset, men fordi det gør dem bedre til det, der nu er deres profession. Og sikre dem, at de kan blive ved med det i mange år, uden at brænde den kreativitet ud, som er medvirkende til deres succes og rigdom. 

Innovation, kreativitet & inspiration

Personligt kan jeg godt lide Soren Godhameres historie, om hvordan han blev inspireret til at skabe Wisdom 2.0 konferencen; Han var midt i sit livs krise, var lige blevet skilt, og mistet jobbet. En ulykke kommer jo sjældent alene, og Soren Godhamers wake up call var til at tage og føle på. På det tidspunkt læste han Eckhart Tolle, og var inspireret af at vende spørgsmålet "hvad vil jeg have ud af livet?" til "Hvad er det, livet vil med mig?". Inspireret til at følge sit hjerte hævede han de sidste 50.000 kr i banken og skabte den første Wisdom konference. 

Sådan kommer du videre:

Du behøver ikke tage til Silicon Valley for at tage del i den revolution, der spreder sig verden over. Er du nysgerrig på at træne mindfulness efter samme metoder som Moskovitz, Williams og Chade-Meng Tan, samt de over 1000 ansatte på Google, der har deltaget i deres "Search Inside Yourself" program, og som bliver udsolgt på 30 sec, hver gang det sættes online ? 

Psykolog Benita Holt Rasmussen har boet i Silicon Valley i en årrække og trænet som mindfulness/MBSR lærer hos Center for Mindfulness, Umass, i Jon Kabat-Zinn regi. Hun har undervist i MBSR i Silicon Valley, og efter at være landet i Danmark igen, udbyder hun nu jævnligt MBSR forløb i København.
Tjek www.institut-for-stress.dk for nærmere information. 

Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening
Medlem af Dansk Psykolog Forening.

Facebook

LetterheadT: 30283985

E: kontakt@institut-for-stress.dk

Det danske Institut for Stress Copyright 2011