Det Danske Institut for Stress

Mindfulness retræte juni 2017En af verdens mest erfarne MBSR-lærere med over 20 års erfaring, Bob Stahl, holder retræte i Danmark for første gang d.13-20 juni næsteår/2017. Du får en enestående mulighed for fordybelse i mindfulness meditation; de ydre omgivelser er unikke med smuk natur og i stilhed. Dette i kombination med undervisning af Bob Stahl,  der er senior MBSR-lærer hos Center for Mindfulness ved University of Massachussetts Medical School, udgør rammerne for en læringsmulighed, du ikke vil gå glip af. 
Priserne starter ved 5187 kr inkl moms for overnatning og fuld forplejning, retræten er åben for alle og tilmeldingen foregår med at udfylde denne formular gennem mindfulnessforeningen.dk

Har du spørgsmål til retræten, er du velkommen til at kontakte mig (Benita) mellem kl 10 og 12 på hverdage på tlf 3028 3985. Du kan også skrive en email til : retreatbobstahl2017@gmail.com.
Jeg er medarrangør af retæten, og har haft Bob Stahl som mentor, da jeg boede i Californien, så jeg kender ham ret godt :-) 

 

Mvh
Benita Holt Rasmussen 

Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening
Medlem af Dansk Psykolog Forening.

Facebook

LetterheadT: 30283985

E: kontakt@institut-for-stress.dk

Det danske Institut for Stress Copyright 2011