Anbefalinger

” BEC valgte at tilbyde medarbejderne MBSR forløb, fordi der er evidens for, at netop 8-10 ugers forløb med træning og hjemmearbejde er velegnet til at støtte medarbejdere, der gerne vil øge deres evne til nærvær, fokus , koncentration og robusthed. Valget af Benita Holt Rasmussen som træner for de 4 hold vi har i Roskilde-afdelingen var helt oplagt. Benita er særdeles veluddannet og erfaren udi MBSR-træningen.
Medarbejdere, der har deltaget i træningen, fremhæver både forløbets tilrettelæggelse, træningens effekt på ro, overskud og koncentration i hverdagen og ikke mindst Benitas kompetente og rolige undervisningsform. Benitas tydelige nærvær og anerkendende tilgang har givet stor støtte. Medarbejderne udtrykker stor taknemmelighed og nævner bl.a., at ”Benita er som person inspirerende. Hun udfordrer os til at tænke anderledes” og ”forklarer tingene, så de er relevante for os”. I BEC er ca. 100 medarbejdere igennem MBSR-forløbet i 2015.”
~Chefkonsulent Inger Maaløe, HR-Udvikling, BEC

Etiket:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.